Najkreatívnejšie reklamné autopolepy sveta

Hľadáte inšpiráciu pre váš nový reklamný autopolep? Ak áno, pozrite si nasledovnú zbierku tých najkreatívnejších reklamných celopolepov na svete.

Nasledovné autopolepy radím do kategórie výnimočné.

Prečo pochopíte ihneď ako zoscrollujete trošku nižšie. Sršia kreativitou a nápaditosťou. Reklamné autopolepy tejto kategórie sú pre firmy cenné jednak kvôli tomu, že si na uliciach získavajú pozornosť okoloidúcich a takisto preto, že keď ich vidíte, máte chuť sa o ne podeliť so svojimi známymi. Takže z autopolepu sa v priebehu pár minút môže stať atrakcia na Facebooku, ktorej dosah môže byť niekoľkonásobne vyšší o akom by sa vám mohlo snívať. Týmto autopolepom sa to podarilo. Niektoré polepy sú len nerealizované koncepty, no na sile myšlienky to nič neuberá.

Pozerajte a užívajte :).

Konkurenčné boje medzi značkami sú vždy veľmi zábavné. FedEx to takto naložil DHL aj UPS.
Asi môj najobľúbenejší polep, objednala si ho zoologická záhrada v Kodani.
Vtipné je aj riešenie autopolepu pre National Geographic. Dvere autobusu kreatívci premenili na čeluste žraloka.
KitKat sa na svojom polepe pohralo s perspektívou. Jedinou nevýhodou je to, že takáto ilúzia sa vytvorí len z jedného uhla. Ak však stojíte na tom správnom mieste, je sa na čo pozerať.
Absolut vodka musí mať samozrejme absolútne vydarený polep autobusu.
Takto kreatívne využila koleso pre svoj autopolep značka Nikon (že ide o Nikon zistíte hľavne podľa červeného pásika naľavo – pre Nikon typická záležitosť).

Myslím, že inšpirácii už bolo dosť, teraz už len vymyslieť niečo skvelé na vaše auto :).

A ak sa vám vymýšľať nechce, prídite k nám. S chalanmi v našom grafickom štúdiu s vami radi pošpekulujeme nad niečim výnimočným.

Viac o možnostiach reklamného autopolepu nájdete na tejto stránke.